Karl Knudsen AS Meny

Sivilingeniører/ Ingeniører Prosjektstyring

NYE MEDARBEIDERE SØKES

Karl Knudsen AS søker etter flere medarbeidere innen Prosjektstyring

Stillingstittel: Prosjektstyring

Karl Knudsen er et rådgivende ingeniørfirma innen fagområdene prosjektstyring og byggeteknisk prosjektering. Vi holder til i moderne lokaler på Sluppen i Trondheim. Firmaet har i sine strategiplaner en målsetting om vekst for å ivareta en økende kundeportefølje. Vi er for tiden 24 medarbeidere, omsetter for ca. 40 mill. kr og har en solid kundeportefølje

Vi søker sivilingeniører/ingeniører med interesse for Prosjektledelse, Prosjekteringsledelse og Byggeledelse og med kompetanse innen miljø og bærekraft.

Fagområdet Prosjektstyring består i dag av 14 medarbeidere med bred kompetanse og faglig dyktighet.

Både oppdragsmengde og vekstambisjoner gjør at vi nå ønsker å styrke fagområdet med nye kollegaer - gjerne med relevant erfaring, men også nyutdannede oppfordres til å søke.

Bakgrunn fra entreprenør vil også være aktuelt.

Vi ønsker oss personer med ambisjoner innen fagområdene:

  • Prosjektutvikling og rådgivning i tidligfase
  • Prosjektledelse
  • Prosjekteringsledelse
  • Byggeledelse og byggherreombud
  • SHA/HMS og SØK

For oss er følgende viktig;

  • Du har gode evner til samarbeid
  • Evner å bygge relasjoner både internt og mot kunder
  • Du er strukturert, initiativrik og selvstendig
  • Du er utadvendt, vil trives sammen med kollegaer og kunder
  • Har god fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig

Hos oss kan du forvente et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø med omtanke for hverandre samt systematisk oppfølging og utviklingsmuligheter.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger samt en sikker og pålitelig stilling i et veletablert firma. Vi har levert tjenester innen prosjektadministrasjon for private og offentlige oppdragsgivere siden 1966.

Karl Knudsen har egen avdeling innen prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsrettede prosjekter samt egen avdeling for bygningsteknisk prosjektering, som alle er våre sentrale fagområder. Vår målsetting er å være ledende innenfor våre virksomhetsområder i Midt-Norge.

Firmaet er medlem av RIF - Rådgivende Ingeniørers Forening - både sentralt og lokalt.

Vi arbeider med alle entrepriseformer, fra byggherrestyrte delentrepriser til totalentrepriser og kombinasjoner av disse i samme byggesak.

Selskapet har sentral godkjenning utstedt av Direktoratet for byggkvalitet.

Spørsmål om stillingen kan stilles til Karl Knudsen AS v/Svein Sødahl Kvam, Avdelingsleder Prosjektstyring Bygg og Anlegg tlf. 926 23 190 / s.kvam@kkn.no eller til Avantas Rekruttering ved Ole Erik Fremo, tlf 907 54 797

Alle henvendelser til Avantas behandles konfidensielt inntil annet blir avtalt.